Træbeskyttelse - Beskyt træværket både Inde- og Udendørs

Beskyt dit træværk inden vinteren sætter ind med træbeskyttelse fra Malerfirmaet Totalentreprise

Malerfirmaet Totalentreprise er et kvalitetsbevidst malerfirma beliggende i Aarhus, som udelukkende anvender de bedste produkter. Vores træbeskyttelse er derfor af højeste kvalitet og sikrer dit træværk år efter år. I vores sortiment finder du blandt andet kvalitetsmærker som:

  • Butinox
  • Og Demidekk

Lige nu holder vi slutspurt på vores træbeskyttelse. Du kan derfor nå at sikre dit træværk til favorable priser inden vinteren sætter ind.

Ønsker du at vi skal stå for arbejdet, så ring til os og aftal nærmere på tlf.:+45 28 74 45 58. Vi levererer kvalitetsarbejde til billige priser.

Træværk der holder i mange år

Med træbeskyttelse fra Malerfirmaet Totalentreprise kan du slippe for dyre og besværlige udskiftninger af nedbrudte trækonstruktioner år efter år. Med den rigtige vedligeholdelse kan du have glæde af smukt træværk i mange år. Undgå kedelige fugt-, vind- og kuldeskader. Køb din træbeskyttelse allerede i dag.

Træbeskyttelse af højeste kvalitet

Der er forskel på træværk og derfor også på træbeskyttelse. Det er vigtigt at bruge den rette type træbeskyttelse til netop det træværk, du ønsker at beskytte. Malerfirmaet Totalentreprise har mange års erfaring og tilbyder professionel rådgivning, som sikrer dig den rette træbeskyttelse.

Den træbeskyttelse vi sælger er den samme, som vi anvender i vores daglige malerarbejde. Uanset om du selv vælger at male, eller ønsker hjælp til malerarbejdet, vil du således være sikret træbeskyttelse af højeste kvalitet.

Med malerarbejde udført af Malerfirmaet Totalentreprise er du sikret håndværksmæssige flotte og holdbare løsninger – hver gang!

​Malerfirmaet totalentreprise ApS
Nydamsvej 1, port nr. 2
8362 Hørning
CVR: 36076496

​Tlf.  60 84 64 79
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

facebook

Åbningstider

Mandag   07.00 - 18.00
Tirsdag   07.00 - 18.00
Onsdag   07.00 - 18.00
Torsdag   07.00 - 18.00
Fredag   07.00 - 18.00

Webbureau ITTP