​Maling af facade i Aarhus, Odder, Skanderborg og Midtjylland

​Er din butik blevet slidt at se på, skal forretningen skille sig ud fra de andre eller er du blevet træt af den gamle farve på huset? Så er maling af facade eller mur det rette valg for dig.

Vi udfører facaderenovering for både private og erhverv i Midtjylland, hvilket indbefatter både maling af facade til private husfacader, store og små ejendomme og foreninger i alle størrelser.

Professionel facademaling

Vi har flere års erfaring inden for maling af facade, hvilket garanterer dig den bedste service og kvalitet og dermed et produkt, du kan være tilfreds med i mange år frem. Malerfirmaet Totalentreprise har stor viden omkring, hvilke muligheder du har for at få repareret din facade eller for at få den frisket op, så den passer lige præcis til dig og det, du gerne vil stå for.

Ofte kan udvalget af de forskellige produkter og mange farver være for stort og uoverskueligt. Vi står klar med gode råd om holdbare produkter og den helt rigtige farvesammensætning. Har du selv en farvekode til facademalingen, klarer vi også det.

Vi kan også tilbyde:

  • Oliering af vinduer
  • Udlejning af stilladser / stiger

​Ring for maling af facade

Går du rundt med tanker om at male din facade, så kontakt os allerede i dag. Vi besøger dig og tager en snak omkring, hvad der skal laves og er klar til at påbegynde arbejdet allerede samme dag.

Ring til os på tlf. 28 74 45 58 og få et uforpligtende tilbud på maling af facade. Vi har adresse i Tilst men udfører også malerarbejde andre steder i Midtjylland, såsom Aarhus, Odder, Viby og Skanderborg.

Med malerarbejde udført af Malerfirmaet Totalentreprise er du sikret håndværksmæssige flotte og holdbare løsninger – hver gang!

​Malerfirmaet totalentreprise ApS
Nydamsvej 1, port nr. 2
8362 Hørning
CVR: 36076496

​Tlf.  60 84 64 79
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

facebook

Åbningstider

Mandag   07.00 - 18.00
Tirsdag   07.00 - 18.00
Onsdag   07.00 - 18.00
Torsdag   07.00 - 18.00
Fredag   07.00 - 18.00

Webbureau ITTP