Oliering af vinduer

​Professionel oliering af vinduer i Aarhus og omegn.
Er dine vinduer mærket af vind og vejr, og trænger de til at blive frisket op? Med professionel oliering af vinduer kan dine vinduer genvinde deres smukke ydre og give hele boligen et løft. Malerfirmaet Totalentreprise tilbyder oliering af alle vinduer – uanset størrelse og type.

Fremstår som nye

Første skridt på vejen mod flotte og strålende vinduer er en vurdering af deres tilstand. Malerfirmaet Totalentreprise vurderer herefter hvilken type oliering og slibning, der er behov for. Efter vurderingen sørger vi for at slibe og oliere vinduerne, så de fremstår som nye. Det er vigtigt, at alt overskydende olie poleres af dagen efter olieringen.

Vi kommer derfor ud den efterfølgende dag, og polerer de behandlede vinduer. Herefter sliber vi igen, så vinduerne opnår den helt rette finish.

Resultatet er flotte vedligeholdte vinduer, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Du kan også købe oliemaling til vinduer, og klare malerarbejdet selv.

​Mange års erfaring med oliering af vinduer

Malerfirmaet Totalentreprise vægter vores kunders ønsker og behov højt, og vi stræber efter at levere løsninger, som lever op til dine forventninger.

Oliering af vinduer er en af vores kernekompetencer, og vi har flere års erfaring inden for området. Vi er eksperter når det kommer til behandling af træværk, og vi har både værktøjet og den faglige viden til at udføre et solidt stykke arbejde.

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Vi har mange tilfredse kunder i Aarhus og omegn.

Med malerarbejde udført af Malerfirmaet Totalentreprise er du sikret håndværksmæssige flotte og holdbare løsninger – hver gang!

​Malerfirmaet totalentreprise ApS
Nydamsvej 1, port nr. 2
8362 Hørning
CVR: 36076496

​Tlf.  60 84 64 79
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

facebook

Åbningstider

Mandag   07.00 - 18.00
Tirsdag   07.00 - 18.00
Onsdag   07.00 - 18.00
Torsdag   07.00 - 18.00
Fredag   07.00 - 18.00

Webbureau ITTP