Renoveringsopgaver og Malerarbejde til Virksomheder og Erhverv

Hvad enten det drejer sig om renoveringsopgaver eller nybyggeri, er Malerfirmaet totalentreprise parat til at yde en professionel og konkurrencedygtig indsats.

Vi har den nødvendige viden og erfaring til, at kunne arbejde på byggepladsen med respekt for andre håndværkere, der også har et arbejde, der skal være færdigt til tiden.

Fra Boligselskaber til Forsikringsskader

Gennem årene har vi desuden arbejdet for en lang række boligselskaber, hvor vi til faste priser sætter lejligheder i stand ved ind- og udflytning, renovering efter brand- eller vandskader - og alle andre former for forsikringsskader.

Hvad enten der er tale om en hurtig opfriskning af kontoret, butikslokalet eller den lokale skoles fritidsordning, der kræver en mere kreativ udsmykning, leverer vi professionel rådgivning og fejlfrit arbejde.

Professionel Rådgivning til Erhverv

Vi tilbyder professionel rådgivning om farvevalget og er garant for et stilsikkert malerarbejde, hvor kvalitet, sans for detaljer og grundighed er nøgleord.

Skal malerarbejdet foregå på en arbejdsplads, lægger vi en plan for arbejdet, så det ikke griber forstyrrende ind i virksomhedens dagligdag.

Med malerarbejde udført af Malerfirmaet Totalentreprise er du sikret håndværksmæssige flotte og holdbare løsninger – hver gang!

​Malerfirmaet totalentreprise ApS
Nydamsvej 1, port nr. 2
8362 Hørning
CVR: 36076496

​Tlf.  60 84 64 79
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

facebook

Åbningstider

Mandag   07.00 - 18.00
Tirsdag   07.00 - 18.00
Onsdag   07.00 - 18.00
Torsdag   07.00 - 18.00
Fredag   07.00 - 18.00

Webbureau ITTP