Indendørs maling​

I stedet for at bruge hele din weekend på at male stuen – med efterfølgende hold i ryggen – kan du i stedet betale en professionel for at gøre arbejdet. Du slipper ikke kun for at knokle hele weekenden, når du i virkeligheden burde slappe af efter en lang arbejdsuge, men også for rengøringen af diverse malingrester, og for at gribe malerrullen endnu en gang, når du finder de obligatoriske umalede pletter hist og pist.

Hos Malerfirmaet Totalentreprise kan du være sikker på at alt bliver gjort til ug. Vi stopper aldrig arbejdet før det hele er 100% færdigt og af høj kvalitet – hos os bliver du ikke efterladt med halvfærdige opgaver.

Du kan også være sikker på at prisen forbliver det vi aftaler fra starten. Du vil ikke opleve skjulte gebyrer og ekstraregninger for udført arbejde vi ikke i forvejen har aftalt.​​

​Hvad er indendørs maling?

Indendørs maling er groft sagt maling inden for hjemmets – eller arbejdspladsens – fire vægge. Maling af vægge og lofter er to eksempler på indendørs maling.

Vi tilbyder at udføre indendørs maling til privatpersoner og virksomheder i Østjylland om omegn, så befinder du dig i Århus, Skanderborg, Odder, Viby, eller en af de andre omkringliggende byer, er du velkommen til at ringe til os på
60 84 64 79 – så sender vi en kompetent og professionel maler.

Med malerarbejde udført af Malerfirmaet Totalentreprise er du sikret håndværksmæssige flotte og holdbare løsninger – hver gang!

​Malerfirmaet totalentreprise ApS
Nydamsvej 1, port nr. 2
8362 Hørning
CVR: 36076496

​Tlf.  60 84 64 79
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

facebook

Åbningstider

Mandag   07.00 - 18.00
Tirsdag   07.00 - 18.00
Onsdag   07.00 - 18.00
Torsdag   07.00 - 18.00
Fredag   07.00 - 18.00

Webbureau ITTP