​Maling af trapper i Aarhus, Skanderborg og Midtjylland

​Hundepoter og beskidte børnefingre, mange mennesker op og ned af trapperne hver dag med sne, jord og sten under skoene kan hurtigt slide på hjemmets trappe eller en trappeopgang. Trapperne kan hurtigt se ældre og slidte ud og kan give et forkert indtryk af hjemmet eller opgangen.

Det kan Malerfirmaet Totalentreprise lave om på. Vi har flere års erfaring inden for maling af trapper og trappeopgange og garanterer dig den bedste service og kvalitet. Vi tilbyder professionel rådgivning om farvevalget og er garant for et stilsikkert malerarbejde, hvor kvalitet, sans for detaljer og grundighed er nøgleord.

Både maling af trapper, gelænder og vægge

Vi maler din trappe eller trappeopgang, hvad enten det er i et privat hjem, erhverv eller boligforening. Hos os er det også muligt at lave en løbende aftale om maling af trapper og opgange, så du kun skal tænke på det den første gang.

Hos os gælder en aftale ikke kun selve trapperne. Vi sørger for både at male selve trappen, gelænderet og hvis der er tale om en opgang, maler vi også væggene i denne.

Vi kan også tilbyde:

  • ​Maling af facade
  • Oliering af vinduer
  • Udlejning af stilladser / stiger

Ring for maling af trapper i Tilst, Odder, Viby, Aarhus, Skanderborg og Midtjylland
Ring til os på tlf. 28 74 45 58 og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig og få et uforpligtende tilbud på maling af trapper. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular i forbindelse med maling af trapper. Vi læser alle mails og vender tilbage hurtigst muligt.

Vi udfører trappemaling i Tilst, Aarhus-egnen og andre steder i Midtjylland.

Med malerarbejde udført af Malerfirmaet Totalentreprise er du sikret håndværksmæssige flotte og holdbare løsninger – hver gang!

​Malerfirmaet totalentreprise ApS
Nydamsvej 1, port nr. 2
8362 Hørning
CVR: 36076496

​Tlf.  60 84 64 79
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

facebook

Åbningstider

Mandag   07.00 - 18.00
Tirsdag   07.00 - 18.00
Onsdag   07.00 - 18.00
Torsdag   07.00 - 18.00
Fredag   07.00 - 18.00

Webbureau ITTP