Opsætning af glasvæv

Leder du efter et pålideligt malerfirma som kan hjælpe dig med at opsætte glasvæv til din bolig?

Her hos Malerfirmaet Totalentreprise har vi mange års efaring med opsætning af glasvæv, filt og mange andre materialer til både private og erhverv.

Opsætning af glasvæv kan gøres på egen hånd, men vi anbefaler at du kontakter en professionel

Ligesom alt andet i livet kan glasvæv installeres på egen hånd – hvis du altså har teknisk snile og en god portion tålmodighed. Men ligesom vi besøger mekanikeren, hvis noget ikke fungere som det skal, er det en god idé at få fat i en erfaren professionel, som kan hjælpe dig med opsætning af glasvæv.​

Vægge skal behandles før glasvævet bliver sat op, og der skal måles med vaterpas for at sikre at det hele matcher. Derefter skal væggen smøres ind i lim – som man skal sørge for ikke ender i resten af rummet – før man igen måler i alle ender og kanter, for at søge for at det hele matcher.

I stedet for at bruge din weekend på glasvæv, når du i stedet burde slappe af, kan vi gøre det for dig til en rimelig pris. Vi er oftest i Århus, Viby, Skanderborg og omkringliggende byer, så befinder du dig i Østjylland, er du velkommen til at ringe og bestille en tid.glas​

Med malerarbejde udført af Malerfirmaet Totalentreprise er du sikret håndværksmæssige flotte og holdbare løsninger – hver gang!

​Malerfirmaet totalentreprise ApS
Nydamsvej 1, port nr. 2
8362 Hørning
CVR: 36076496

​Tlf.  60 84 64 79
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

facebook

Åbningstider

Mandag   07.00 - 18.00
Tirsdag   07.00 - 18.00
Onsdag   07.00 - 18.00
Torsdag   07.00 - 18.00
Fredag   07.00 - 18.00

Webbureau ITTP