Udendørs maling​ i Århus og resten af Østjylland

​Har du brug for hjælp til at male dit stakit, din facade eller en garage?

Vi har mange års erfaring med opgaver som omhandler udendørs maling – både til private og erhverv. Vores kunder befinder sig oftest i Århus,  Viby, Odder, Skanderborg og resten af de Østjyske område.

Hvad er udendørs maling?

Som navnet afslører er udendørs maling alle tænkelige maleropgaver, som foregår uden for bygninger og lignende. Det kunne for eksempel være facademaling, hvis dit hus er begyndt at se lidt kedeligt ud, eller en ny omgang maling til din garage.
Er du interesseret i at høre nærmere om udendørs maling. Fra vores udgangspunkt nær Århus, kan vi hurtigt rykke ud med kompetent rådgivning, til de omkringliggende byer; Odder, Viby og Skanderborg.

Husk at undersøge lokale vedtægter

Det kan måske lyde trælst at være bundet af den lokale kommune når det gælder farven på dit eget hus, men der kan være regler som af en eller anden grund forbyder bestemte farver – noget som er rigtig ærgerligt at finde ud af, når først huset er malet færdigt.

Sidst men ikke mindst er det værd at overveje om din nye farve har en positiv effekt på husets værdi – hvis du overvejer at sælge det i fremtiden. Visse farver har en positiv effekt på købere, da farven kan få huset til at se mere luksuriøst eller eksklusivt ud, mens andre har den modsatte effekt. Hvis du ikke har planer om at sælge dit hus i fremtiden, kan du selvfølgelig male huset i lige den farve du har lyst til.​

Med malerarbejde udført af Malerfirmaet Totalentreprise er du sikret håndværksmæssige flotte og holdbare løsninger – hver gang!

​Malerfirmaet totalentreprise ApS
Nydamsvej 1, port nr. 2
8362 Hørning
CVR: 36076496

​Tlf.  60 84 64 79
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

facebook

Åbningstider

Mandag   07.00 - 18.00
Tirsdag   07.00 - 18.00
Onsdag   07.00 - 18.00
Torsdag   07.00 - 18.00
Fredag   07.00 - 18.00

Webbureau ITTP